Продажба само на търговци

Добре дошли във FÖRCH

Над 50 години опит в индустрията

Регионално запазена, но и международно ориентирана. Нашата сила е в свързването на високото технологично ниво и основната заетост.

Историята започва през 1963 г. - Тео Фьорх основава фирма, която всяка година става все по-важна за своите клиенти, благодарение на старание, предвидливост и усет. Днес FÖRCH е бързоразвиваща се компания, която държи на своите клиенти както в Европа, така и по целия свят.

С годишен оборот от 440 000 000евро FÖRCH е един от водещите доставчици на работни, монтажни и крепежни продукти за търговията и промишлеността. 23 компании в Европа и 31 търговски офиси в Германия, допълват профила на семейната фирма. Във FÖRCH работят 3250 служители, включително 2000 търговски представители. Нашата богата гама от продукти Ви помага да направите най-подходящия избор в сферата на автомобилостроенето и строителството.

За да направите най-добрия и точен избор, на разположение за Вас са нашите търговски консултанти, които ще отговорят на всеки един Ваш въпрос. Необходимо е само да се свържете с тях, за да запазите своя час.