Продажба само на търговци

Всичко на едно място

Продукти, услуги и решения за автомобилните и карго сервизи

Едва ли има промишленост, която да се развива толкова бързо като автомобилната . Новите модели и иновативни технологии изискват от специалистите много гъвкавост и готовност, за да се адаптират. Само този, който винаги е в крак с новостите, може възможно най-бързо и оптимално да покрие очакванията на клиента. Защото, в крайна сметка, клиентът иска само едно : бързо, отново да бъде мобилен. Автомобилните специалисти се нуждаят от мощни качествени продукти и новаторски услуги и решения от "едно място", за да могат да реагират и действат възможно най-бързо.

Времето е пари. Това е вярно, навсякъде, но най-вече в автомобилните сервизи. Това, че можете да получите от FÖRCH инструменти, сервизно оборудване, консумативи, химикали, електрически и други части, не прави нещата просто лесни, а още по-добри. Големият избор и оптималната икономичност не са случайни. Ние мислим за резултатите и имаме подходящо решение за всяко ваше искане, а за автомобилната търговия предлагаме и малко повече. За успешното управление на частите на разположение на нашите клиенти е не само  FÖRCH VARO- променливата организационна система за премахване и запазване на C-части и консумативи, но и FÖRCH VARO- скенерът, EAN- баркод- каталога, управлението на разходите, управлението на опасните материали, допълнителният модел за изчисления и електронните търговски решения.

Бързо, лесно, прозрачно, икономично, ефикасно : това са ключовите думи, които описват Вашите бизнес процеси, ако разчитате на " Всичко от едно " на FÖRCH .

Вашият личен консултант по поръчките ще Ви насочи към идеалната комбинация от продукти, услуги и решения, според Вашите искания. С нас можете да постигнете целта - да имате повече време за основния си бизнес .