Продажба само на търговци

Компетентност и качество

Продукти, услуги и решения за строителството

"Строителен занаят" не съществува. Това, което съществува са обучени експерти в различни области, които работят професионално заедно или отговарят за изпълняването на клиентските желания. Едно е ясно, всички те се нуждаят от сигурен партньор.

 Особено важни за FÖRCH са :
покриви, дървен материал, конструкции за прозорци, платна, гипсокартон, метални конструкции, ВиК, ел.инсталации. Ние знаем, че желанията на клиентите се променят постоянно, затова ние се стараем да поддържаме високо ниво.

Ние изготвяме за Вас индивидуално портфолио с подходящите продукти и услуги.

При нас Вие сте на правилното място- тук може да намерите инструменти, химикали, приспособления или други консумативи.
Поддържаме широка гама от продукти с високо качество за Вас, която непрекъснато се актуализира и разширява. Нашите опитни професионалисти в индустрията постоянно тестват и проверяват новите продукти, които ще направят работата ви по-лесна, сигурна и икономична.

С нашата концепция, ние напредваме с всяка крачка. Мобилното приложение на уеб магазина ни за смартфони и таблети Ви дава възможност да правите директни поръчки от работното място. С FÖRCH VAROMOBIL ние Ви предлагаме една гъвкава система за подреждане, приемане или отхвърляне на желаните от Вас продукти. VAROMOVE е Вашата мобилна работна маса. FÖRCH предлага много услуги, както и системни решения, които допълват оптимално нашето портфолио в строителния занаят. Нашата цел е едно дългосрочно партньорство. Вашият консултант по продажбите, ще ви помогне да вземете най-правилните решения.

Направете го!