Продажба само на търговци

FÖRCH VARO - променливата система за подреждане.

Оптимално организирана на мига.

Всеки постоянен успех ще бъде последван от различни промени. Без значение дали в сервиза, в превозното средство или на работната площадка : FÖRCH VARO предлага за всяка поръчка променлива система за съхранение и вземане на консумативи, малки части и инструменти. Системите VARO на FÖRCH са разработени от гледна точка на икономичността , сигурността и гъвкавостта и ще улеснят работата ви .

Икономичност: Времето е пари - а кой иска да пилее ценно време в дълго търсене в склада , превозното средство или на работното място? Индивидуалната , но и ясна VARO-система се отличава със стационарна и мобилна употреба. Що се отнася до нейната ефективност и икономичност, ние предлагаме VARO- модулна система с изгоден наем, проектирали сме мобилно оборудване за индивидуално монтиране и ви предлагаме VAROMOVE като подвижна работна среда.

Сигурност : Подреденото съхраняване означава и повече сигурност за вас и вашите сътрудници. Това има важна роля за сигурността на товара и транспорта. С оборудването на VAROMOBIL от лидера на пазара Sortimo , вашите инструменти и консумативи са добре предпазени. Съво така и снабдените с продукти на FÖRCH VARO кутии гарантират сигурена употреба и транспорт на вашите материали.