Продажба само на търговци

Управление на опасните вещества

Бързо и лесно в уеб магазина на FÖRCH

Sicher und einfach mit FÖRCH.
Бързо и лесно с FÖRCH

FÖRCH представя на своите клиенти в своя уеб магазин управление на опасните вещества, което включва управление на химичните продукти и спазване на наредби и закони. Чрез използването на управление на опасни вещества, сигурността при работа ще се подобри.

Фирми от всякакъв мащаб използват опциите за персонализиране на това интуитивно приложимо решение. Клиентите на FÖRCH се възползват от използването на управление на опасните вещества в уеб магазина. Предимствата и ползите от него са очевидни :

  • сигурно и лесно : всички задължително обозначени продукти, закупени от FÖRCH, автоматично се добавят в списъка на тези, с опасни вещества, а закупените от друго място могат да се добавят ръчно. Списъкът на опасните вещества съдържа всички документи като листове за безопасност, инструкции за работа, сертифицирани доставчици и технически документи и предлага оптимален преглед на поръчките на клиента. Структурата на менюто за работните сфери, шаблони, уведомления и инструкции гарантира яснота и ред в защитената и персонализирана за клиента сфера. В свалени документи и информация ще намерите документални материали и законодателни текстове.
  • Пестене на време и разходи : всички актуализирани документи за опасни вещества могат да бъдат намерени по всяко едно време. Изморителната и скъпо струваща ръчна обработка на документи вече не е необходима. Цялостното решение се оформя чрез предпазването, например планирането на инструкции или индивидуалната оценка на застрашаване на предприятието, от обучени специалисти.  
  • скрити потенциални опасности : Правилното съхранение на химически продукти намалява съществуващия потенциален риск значително и създава по-голяма сигурност. Експертният съвет за съхранение на опасни материали се осъществява индивидуално или директно на място при клиента, благодарение на консултанти по продажбите.
  • индивидуално предпазване при работа: структурирането на използваните опасни вещества е лесно, благодарение на съветването за предпазване при работа. Подходяща техника за предпазване на дихателната система, очите, ръцете, кожата и тялото може да бъде лесно представена и използвана .

Управлението на опасни вещества в уеб магазина на FÖRCH обслужва представители по опазване от опасни материали и при работа от всички изисквани групи.
Позволете на Вашия личен консултант по продажбите да Ви включи в отдела за използване на опасни вещества в онлайн магазина ни.